Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízvezeték szerelés képes leírás - Szaniter.tlap.hu
részletek »

Vízvezeték szerelés - Szaniter.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szaniter.tlap.hu » Vízvezeték szerelés
Keresés
Találatok száma - 6 db
Gamovex Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan.

Gamovex Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan.

Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan, kulcsrakészen, a legkedvezőbb feltételekkel! Mindent egy kézből: Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a falak színét, vagy a berendezést. De ha szükséges, mi ezt is megoldjuk Ön helyett. Kérjen ingyenes árajánlatot tőlünk!

Perényi Sándor - Vízvezeték szerelés Budapesten

Perényi Sándor - Vízvezeték szerelés Budapesten

Vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés és fertőtlenítés. Budapest összes kerületében és Pest megyében. Olcsó árak, gyors megérkezés. Ami munkatársainkat jellemzi: Több ezer megelégedett megrendelő és ügyfél, precíz munkavégzés, minőségi anyagok felhasználása, modern technológiák alkalmazása, garancia minden elvégzett munkára, kedvező munkadíj árak és pontos megjelenés. Weboldalunkon böngészve még rengeteg hasznos tanácsot találhat az otthoni vízvezeték szereléssel kapcsolatosan.

Profikéz Kft.

Profikéz Kft.

Legyen szó egy egyszerű tömítés cseréjéről vagy akár a rendszer újracsövezéséről, minden esetben állok szolgálatára.. Ne fáradjon a csöpögő csappal, a folyamatosan elduguló lefolyóval, a legapróbb vízszerelési munkákat is gyorsan és pontosan, szakértelemmel végzem el, legyen bármilyen apró feladat, vagy óriási kihívás, én megcsinálom. Wc tartályok és wc kagylók javítása cseréje, mosógép és mosogató gépek szakszerű bekötése, hálózati vízvezeték javítása cseréje, bővítése, vízhálózat komplett kiépítése, csatorna vezeték javítása, kiépítése földmunkával is. Keressen bizalommal.

Szabó Zsolt -  Budakalász

Szabó Zsolt - Budakalász

Vízvezeték szerelés: - Új kialakítású víz és szennyvíz hálózatok kiépítését - Meglévő víz és szennyvíz hálózatok átalakítását javítását - Berendezési tárgyak és készülékek áthelyezését - Vízkezelő és vízellátó berendezések szakszerű telepítését. /ivóvíz és medencegépészet/ - Mellék vízmérők beszerelését teljes ügyintézéssel - Villanybojlerek vízkő mentesítését, javítását. - Csaptelepek, wc tartályok és egyéb vízszerelési berendezések javítását, cseréjét. - Csőtörések feltárását, elhárítását, a kisebb bontások helyreállításával...

Turcsik Trió Gáz Bt. - Budapest

Turcsik Trió Gáz Bt. - Budapest

Korszerű, kényelmes, gazdaságos, biztonságos, növeli lakása értékét, beruházása hamarosan megtérül. Miden típusú gáz- cirko- vízvezeték és készülék tervezését, létesítését, áthelyezését, cseréjét, karbantartását vállaljuk, teljes ügyintézéssel és garanciával.

Vízvezeték szerelés, vízszerelés (Érd és környéke)

Vízvezeték szerelés, vízszerelés (Érd és környéke)

1973-óta foglakozom víz gáz fűtésszerelő munkák elvégzésével, 1992-ben sikerrel tettem le a gázvezeték és készülékszerelő mestervizsgát, majd 1991-óta magánvállakozóként folytatom a mesterséget és azóta is aktívan űzöm azt. Legyen szó új építésű vagy felújításra váró épületről, lakásról, kis illetve nagy munkáról, hívjon bizalommal, minőségi munkavégzést kínálunk! Minőségi vízvezetékszerelés és vízszerelés, fürdőszobák, mosdók, wc-k kiépítése felújítása, csaptelepek, kádak, zuhanyfülkék, piszuárok felszerelése, bojler, villanybojler cseréje. Mosogatógép és mosógép bekötések kialakítása, mosdószifonok cseréje. Vízvezetékszerelés és vízszerelés Budapest és Érd területén, Pest megye nagy részén! Vízszerelés és vízvezetékszerelés, továbbá Érd-Parkváros, Érdliget, Törökbálint, Budaörs, Tárnok, Százhalombatta, Budafok, Nagytétény, Sóskút, Biatorbágy, Diósd, Csepel, Szigetszentmiklós, Tököl területén. Hívjon bizalommal! Telefon:06-30-9-772-892

Tuti menü