Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szaniter gyártók képes leírás - Szaniter.tlap.hu
részletek »

Szaniter gyártók - Szaniter.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szaniter.tlap.hu » Szaniter gyártók
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alföldi - szaniter

Alföldi - szaniter

A Villeroy and Magyarország Rt. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. Cégünk 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 250 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy and konszernhez, és 1998 óta Villeroy and Magyarország Rt. néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő. A környezetkímélő magatartás a gyár valamennyi tevékenységére jellemző, ennek köszönhetően cégünk a legmagasabb környezetvédelmi és minőségvédelmi normáknak megfelelő ISO 14001-es környezetvédelmi minősítést és ISO 9001-es minőségi tanúsítványt kapott. Az alföldi bővülő termékválasztékával továbbra is mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához.

Egyedi szaniter válaszfalak készítése

Egyedi szaniter válaszfalak készítése

Stabil, minőségi alapanyagokból készült toalett kabinrendszerek, szaniter válaszfalak tervezése-gyártása rövid határidővel, egyedi elképzelés szerint. Várjuk magánszemélyek, vállalatok, illetve intézmények (kórházak, iskolák, idősotthonok, stb.) megkeresését egyaránt! Tekintse meg Ön is LF és CP típusú kabinrendszereinket, győződjön meg a saját szemével azok időtállóságáról és kiválóságáról! Ha válaszfal rendszerek, akkor wckabin.hu - megfizethető árak, többéves szakértelem! Kérjen egyedi ajánlatot, akár már ma!

Fürdőszobai felszerelések, tisztítószerek - Wellis Kft.

Fürdőszobai felszerelések, tisztítószerek - Wellis Kft.

A Wellis kiváló műszaki és esztétikai színvonalú hidromasszázs kádak, hidromasszázs zuhanykabinok és kombinált kabinok (gőzkabin és hidromasszázskád) tervezésével és gyártásával foglalkozik. Termékeinkre 2 év teljes körű garancia vonatkozik, így Önnek valóban nincs más dolga, mint kényelmesen hátradőlnie abban az esetben is, ha bármilyen problémája felmerülne a vásárolt termékkel kapcsolatban. Szakembereink a több éves szervizelési tapasztalatukat felhasználva vállalják egyéb, nem Wellis márkajelzésű wellness berendezések (gőzkabin, hidromasszázskád, jakuzzi, szauna) javítását, vagy akár egyedi megegyezés alapján biztosítani tudjuk berendezése rendszeres karbantartását is. (pl: jakuzzik téliesítése, vegyszerezése).

Hansgrohe Magyarország

Hansgrohe Magyarország

Fejlesztések, újítások: Víz. A Hansgrohe tevékenységét már 100 éve ez a természeti elem inspirálja. Csaptelepeink, zuhanyaink és lefolyóink víz által biztósítanak nagyszerű lehetőséget a kikapcsolódásra és az ellazulásra. Egy hétköznapi eredmény, amely azonban nem általánosan megszokott. Erre szolgálnak a folyamatos fejlesztések és a rafinált műszaki megoldások, amelyek újabb és újabb impulzusokat adnak az európai fürdőkultúrának. 1934 Az első automatikus fürdőkád túlfolyórendszer a szaniter piacon. 1953 Unica fali rúd megjelenése. 1968 Megjelenik az első szabályozható kézi zuhany: Selecta. 1974 Bevezetésre kerül az első szabályozható kézi zuhany, a Tri-Bel, három vízsugárfajtával és négy színben. 1981 A Hansgrohe az Allergo-val beindítja a csaptelepek gyártását. Innováció: golyós keverőrendszer és emelőkaros fogantyú. 1985 Az Ish vásáron a Hansgrohe bemutatja az Uno-t, az első színes csaptelep sorozatot. 1993 Az Axor-ral létrejön az egyedi fürdőszobák első modellcsaládja. 1994 A Pharo márkanév alatt megszületik az új piac: az előreszerelt zuhanyrendszerek értékesítése...

Marmorin mosdók képviselete

Marmorin mosdók képviselete

A kiváló minőségű Marmorin öntött márvány mosdók, gránit mosogatók most megérkeztek Magyarországra is! Sok méretből /egy és több tálcás mosogatók, gyümölcsmosóval, csepegtetővel/, színből választhat többféle kivitelben! A mosogatók Granitogresből vannak kialakítva, amit Magranitnak is neveznek A mosogatók anyaga akrilgyanta kvarc, gránit keverékkel, ami nagy keménységet tud elérni. Barcol keménységi vizsgálatainak eredményei 70-75 fokos ingadozás alávetve, a világlista tetejére emelte termékeinket. A magranit mosogatók ütésállósága egy extrém karcolásmenteséggel párosul. Emellett a mosogatók ellenállnak a magas hőingadozásnak. A Marmorin mosogató választéka a konyháknál leginkább használt színekhez tökéletesen passzol.

Schell - Budapest

Schell - Budapest

Az Elcon Kft. 1989-től működik, budapesti telephellyel. Cégünknek két profilja van. - Épületgépészeti nagykereskedelem és képviselet - Gyártási tevékenység (galvanizálás, forgácsolás, préselés, fémfeldolgozás), ami részben a másik ág, a kereskedelem kiszolgálását hivatott szolgálni. Szaniter termékek: Falba építhető szerelőrendszerek és alkatészeik Falikutak és tartozékai, Abusanitair termékek Falon kívüli WC tartályok és alkatrészeik Kád le- és túlfolyók Nyomólapok falba építhető és önhordó WC tartályokhoz Szifonok, leeresztőszelepek WC csésze csatlakozó idomok, öblítőcsövek WC tartály töltőszelepek, leeresztőszelepek és alkatrészeik WC ülőkék és alkatrészeik Zajvédő lapok Önhordó szerelési rendszerek Kádparavánok Negyedkör íves, ötszögletes zuhanyfülkék Sarokbelépős zuhanyfülkék, oldalfalak, ajtók Falon kívüli vizeldeöblítő-szelepek és alkatrészeik Falon kívüli WC öblítő szelepek és alkatrészeik Falsík alatti optikai vezérlésű vizeldeöblítő-szelepek Mosdócsaptelep Optikai vezérlésű mosdó csaptelepek Sarokszelepek Peremes - és radiátor összekötőcsövek Takarórózsák és harangok WC és vizelde bekötő- és öblítőcsövek

Tuti menü