Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kád - Kádak képes leírás - Szaniter.tlap.hu
részletek »

Kád - Kádak - Szaniter.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szaniter.tlap.hu » Kád - Kádak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Akril kádak - Budapest

Akril kádak - Budapest

A Csempebox Kft. azért hozta létre az akril kád webáruházát, hogy a vásárlók egy helyen tudjanak választani akár 500 kád közül, legyen az akril, lemez vagy öntött márvány kád. Webáruházunkban Marmite, Ravak és Riho kádak, valamint hidromasszázs rendszerek kaphatók többféle méretben. Napjainkban Európában is egyre nagyobb teret hódít az öntött márvány kád. A kerámiával szemben sokkal ellenállóbb felülettel rendelkezik, könnyű formálhatóságnak köszönhetően szinte bármilyen méretű, formájú és színű szaniter elkészíthető belőle. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti kád kínálatunkat, melyeket méretük, formájuk, illetve a gyártó szerint csoportosítottuk.

Axo Szaniter - Budapest

Axo Szaniter - Budapest

A kád az életünkben fontos szerepet tölt be, ezért nagyon lényeges hogy a fürdőszobánkba olyat válasszunk, ami felhőtlen kikapcsolódást nyújt a fárasztó mindennapok után. Az általunk forgalmazott több mint 13 márka közül biztosan megtalálja az Önnek megfelelő kádat, legyen az egy kisebb méretű ülőkád, vagy akár egy többszemélyes hidromasszázs kád. kád, hidromasszázs kád, ülőkád, fürdőszoba kád...

Icdi Kft., kádszegélyek és higiéniai profilok

Icdi Kft., kádszegélyek és higiéniai profilok

Több mint 400 féle élvédő, burkolatváltó, dilatáció és lépcsőprofil, valamint kádszegélyek és higiéniai profilok nagy szín és formaválasztékban raktárról. Profiljaink segítségével meghosszabbítja a burkolat élettartamát és baleset megelőzés céljából is fontos szerepük lehet például csúszásmentesítésnél. Több százféle speciális profil, műanyag és fém réz, acél és alumínium profilok rendelésre csempékhez, járólapokhoz és fürdőkádakhoz is.

Kád - Budapest

Kád - Budapest

Akril kádak - A modern fürdőszobák legáltalánosabban használt anyaga az akril. Számos kád, zuhanykabin, hidromasszázs termék készül akrilból. De miért pont akrilból? Az akril egyfajta speciális hőre lágyuló műanyag, amely ezáltal könnyen formázható, jól alakítható, könnyen megmunkálható ezért sok kádforma csak ebből az anyagból alakítható ki. Súlya csekély, könnyen szállítható és mozgatható. Az akrilból készült kádak jó tulajdonságai közé tartozik a könnyű tisztíthatóság, jó hőérzet (nem hideg), a benne lévő meleg víz lassabb kihűlése, és a praktikus formák miatti kényelem. Alapvetően kétféle akril termék található meg az üzletekben. A teljes anyagában akril, és az ABS-akril-ból készült termékek.

Méta Kft. - Kecskemét

Méta Kft. - Kecskemét

A Méta Kft. 1996 óta foglalkozik akryl kádak és zuhanykabinok forgalmazásával, és a megvásárolt licence jog alapján a hidro- és levegőmasszázs kádak és kabinok gépészetének szerelésével. 1996-ban a ma már Villeroy and och csoporthoz tartozó Vagnerplast gyár termékei kerültek fel elsőként a Méta Kft. palettájára. Ezt a termékcsoportot 2006 óta Magyaroszágon az Alföldi márkanév alatt lehet megtalálni. 2003-tól a Méta Kft. a magyarországi fogyasztói igényeknek megfelelő forma- és méretválasztékú kádakat gyártat Lengyelországban. A termékeket saját márkanévvel ellátva M-Acryl néven hozza forgalomba. 2005-ben a cég tovább bővítette a kínálatát a lengyel Kabi gyár termékei által. A Kabi gyár kiváló minőségű és minden igényt kielégítő zuhanykabinokat gyárt. 2006-os év újdonsága a Polysan termékek megjelenése a Méta Kft. választékában. A Polysan Csehország egyik legdinamikusabban fejlődő kádgyára. A legmodernebb technikával gyártott, magas minőséget és designt képviselő Polysan termékek méltán foglalták el a Méta Kft. termékkínálatának felső kategóriáját. Az elmúlt évek során a Méta Kft. az ország legnagyobb kádkínálatával rendelkező importőrévé vált ...

Ravak kádak - Budapest

Ravak kádak - Budapest

A Ravak Rt. Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A hagyományos termékeinken kívül - melyek a zuhanykabinok és zuhanytálcák - tartoznak az akrilkádak, valamint a hidromasszázs kádak és rendszerek. A Ravak Hungary Kft., a Ravak Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m2 alapterületű budapesti telephelyünk és raktárbázisunk, folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. 2008 -ban átadásra került új raktárunk, irodaházunk és bemutatótermünk, melyben széles kínálatunk megtekinthető. Célunk a Ravak termékek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások biztosítása a vásárlók számára.

Roltechnik szaniter áruház

Roltechnik szaniter áruház

A csehországi Roltechnik gyár több, mint 20 éve alakult, hogy a kelet-európai régió első szaniter gyártói közé tartozva zuhanyfülkék és szaniter termékek gyártásával foglalkozzon. A gyártás során első osztályú alapanyagokat használnak, magas színvonalú előállítás keretén belül. A cég fontosnak tartja a saját know-how-t és az innovációt, amely ebben a dinamikusan változó környezetben is biztosítja a piacon való fejlődést és talpon maradást. A Roltechnik gyár termékei között megtalálhatóak a kádak, zuhanykabinok, zuhanytálcák, wellness hidromasszázs rendszerek.

Tectona Hungary Kft.

Tectona Hungary Kft.

A hidromasszázs kád és jacuzzi tervezésével, gyártásával foglalkozó Sundance Spas már több mint 35 éve van jelen a piacon. Az évtizedek alatt komoly szaktudásra tettünk szert, amelyet nemzetközi elismerések is bizonyítanak. Választékunkban nemcsak masszázskádak szerepelnek, hanem a hozzájuk tartozó összes kiegészítő is. Kínálatunk összeállításakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minél szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni termékeinket, így medencéink különböző árkategóriákban érhetőek el. Hívjon bátran

Tuti menü